Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Yaralananlar İle Engelli Sürekli İşçi Alımı Mülakat Sonuçları İlanı

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanun’unun 30’uncu maddesine istinaden çalıştırılması zorunlu Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Yaralananlar İle Engelli Sürekli İşçi Alımı kapsamında 11.01.2019 tarihinde yapılan mülakat sonuçlarına göre kesin kayıtları yapılacakların isim listeleri aşağıda yer almaktadır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

1-    Eski Hükümlü/Terör Mücadelede Yaralananlar Listesi (Asil) Tıklayınız.

2-    Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Yararlananlar Listesi(Yedek) Tıklayınız.

3-    Engelli Listesi (Asil) Tıklayınız.

Asil Listede Kesin Kabul ’de İstenilen Belgeler

1-    Emeklilik Durum Belgesi (SGK’dan Alınacaktır.)

2-    Aile Durum Belgesi (AGİ) için tıklayınız. (Bilgisayar Ortamında Doldurulacaktır)

3-    Nüfus Cüzdan Fotokopisi (2 Adet)

4-    Engelliler İçin Vergi İndirim Belgesi. (Vergi Dairesinden)

5-    Eğitim Durum Belgesi. ( En Son Mezun Olduğu Okul Diploması)

6-    Sağlık Raporu Başvuru Formu için tıklayınız. (Bilgisayar Ortamında Doldurulacaktır)

7-    Tam Teşekküllü Devlet Hastaneleri veya Resmi Üniversite Hastanelerinin herhangi birinde tarama testi istenecektir. ( Alkol veya uyuşturucu madde bağımlığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir.)

8-    İşçi Bilgi Formu için tıklayınız. (Bilgisayar Ortamında Doldurulacaktır)

9-    Güvenlik Soruşturması Belgesi için tıklayınız. (Bilgisayar Ortamında Doldurulacaktır)

10-    5 Adet Vesikalık Fotoğraf

11-    Askerlik Durum Belgesi (Terhis, tescil veya muaf olduğunu belirtir.)